Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Εισαγωγή

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την εταιρεία ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΣ Α.Ε. με ΑΦΜ 096002904 που εδρεύει στο 9οχλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, Τ.Κ 57008, email: info@synpa.gr, τηλ: (+30) 2310 755440, (εφεξής «Εταιρεία»), η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, τα οποία επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρεία, όσο και από τρίτα πρόσωπα που συνεργάζονται μ’ εμάς.

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην Εταιρεία, δεν συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε εγγράφως με το τμήμα προσωπικών δεδομένων στο email: dpo@synpa.gr.

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας.

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η Εταιρεία δεν θα μπορέσει να προβεί σε ενέργειες αν δεν έχει συλλέξει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά τα στοιχεία σας που απαιτούνται για την εκτέλεση των παραγγελιών σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν η πώληση των εμπορευμάτων που επιθυμείτε να αγοράσετε είτε από τα φυσικά μας καταστήματα είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.synemporio.gr .

Συγκεκριμένα:

Για να εκτελούμε τις παραγγελίες σας και να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε και μετά την πώληση τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι:

  • το όνομα και το επώνυμο (για τα φυσικά πρόσωπα) και την επωνυμία, τον ΑΦΜ, τη ΔΟΥ, τη δραστηριότητα και το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη (για τις επιχειρήσεις), ώστε να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα παραλάβει την παραγγελία.
  • την πλήρη διεύθυνση (οδός, αριθμός, Τ.Κ., πόλη) τιμολόγησης ή/και παράδοσης ώστε να μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον τόπο που θα επιλέξετε.
  • τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με την παραγγελία σας.
  • τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας για την ηλεκτρονική σας ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή/και την τηλεφωνική επικοινωνία αναφορικά με την παραγγελία σας.
  • τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα και για πρόληψη και ανίχνευση απάτης εναντίον σας αλλά και εναντίον της Εταιρείας.

Μετά από δική σας συγκατάθεση ή γνωστοποίηση των απαραίτητων κατά περίπτωση προσωπικών σας στοιχείων, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες

Μετά από δική σας συγκατάθεση και εφόσον μας έχετε γνωστοποιήσει, είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού μέλους στην παρούσα ιστοσελίδα, είτε κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα πιστότητας πελατών, είτε κατά την αγορά εμπορευμάτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας, είτε κατά την εγγραφή σας στα newsletters μας και την προσωποποιημένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες:

Εγγραφή στα newsletter και την αποστολή ενημερώσεων και προσφορών:

Για την εγγραφή στα newsletter της Εταιρείας και αποστολή ενημερώσεων ή/και προσφορών ή/και προωθητικών ενεργειών, θα πρέπει να μας δηλώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) σε φυσικό ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με την εγγραφή,για αποστολή newsletters και για τις προσωποποιημένες ενημερώσεις, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας να λαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις ή/και προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου ή Instantmessaging μέσω των σχετικών υπηρεσιών (π.χ. με SMS, Viber, PushNotifications κα).

Δημιουργία λογαριασμού μέλους:

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, θα πρέπει να μας δηλώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης.

Με την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας, να λαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις ή/και προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου.

Απόκτηση Κάρτας Μέλους:

Για την απόκτηση Κάρτα Μέλους των «ΕΛΛΗΝΙΚΑ MARKET» ή «ΠΡΟΟΔΟΣ MARKET»θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής σε ένα από τα καταστήματά μας. Με την απόκτηση της Κάρτας Μέλους, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας, να λαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις ή/και προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου.

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών

Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε από τον ιστότοπο μας ή/και τα φυσικά καταστήματα μας, χρησιμοποιούνται για τη συμμετοχή σας σε Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Η Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών σήμερα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας μαζί σας.

Εξατομικευμένη επικοινωνία (“profiling”)

Θέλοντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας, τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για αποστολή εξατομικευμένων ενημερώσεων, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Δημιουργία λογαριασμού μέλους με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να δώσετε την προηγούμενη συγκατάθεση σας στο εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Απαραίτητο στοιχείο που λαμβάνουμε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Τα επιπλέον στοιχεία που λαμβάνουμε εξαρτώνται από το εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ενδεικτικά μπορεί να είναι το φύλο ή η ημερομηνία γέννησης σας ή και τα δύο εάν και εφόσον τα έχετε δηλώσει ως δημόσια στοιχεία.

Με τη δημιουργία λογαριασμού μέλους, σύμφωνα με τα παραπάνω, μας παρέχετε τη συγκατάθεση σας να πραγματοποιείτε τις επόμενες παραγγελίες σας χωρίς να χρειάζεται να καταχωρείτε εκ νέου τα στοιχεία σας. Θα μπορείτε να απολαμβάνετε πλέον μία βέλτιστη εμπειρία με πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας, στο ιστορικό των παραγγελιών σας και την κατάσταση («status») των εκκρεμών παραγγελιών σας, τις προτιμήσεις σας («αγαπημένα») και όλες τις ρυθμίσεις που προσφέρονται στην σελίδα «ο Λογαριασμός μου».

Έτσι θα αποκτάτε πρόσβαση σε όλα σας τα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να τα συμπληρώνετε ή να τα τροποποιείτε, κατά περίπτωση. Θα μπορείτε να καταχωρήσετε στο λογαριασμό σας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεση των παραγγελιών σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώνετε κάθε φορά που εκτελείτε νέα παραγγελία.

Επίσης θα μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία όπως το φύλο και την ημερομηνία γέννησής σας, τα οποία θα μας επιτρέψουν να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μία ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες σας και πιο προσωποποιημένη ενημέρωση.

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε με τη ρητή συγκατάθεσή σας στην Εταιρεία, επιδέχονται επεξεργασίας από εμάς μόνο όταν συντρέχει νόμιμος λόγος.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

  • η εκτέλεση της πώλησης των εμπορευμάτων που έχετε αγοράσει είτε από τα φυσικά μας καταστήματα είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημαwww.synemporio.grκαι κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, η απόδειξη υποβολής των παραγγελιών σας, η μετά την πώληση υποστήριξη, η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται η χρήση τους για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης
  • η συμμόρφωση με διάφορες υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς, νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο.
  • η συγκατάθεση που παρέχετε στην Εταιρεία, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, για να εγγραφείτε στα newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες, να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης πελατών, να λαμβάνετε προσωποποιημένες ενημερώσεις, κλπ.

Επιτρέπεται σε ανήλικους και παιδιά να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα μας;

Η Εταιρεία δεν διαθέτει προς πώληση τα  εμπορεύματά της, μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σε παιδιά και ανήλικους κάτω των 18 ετών.

Τα παιδικά εμπορεύματα που διαθέτουμε προς πώληση, μπορούν να αγοραστούν αποκλειστικά  από ενήλικες και όχι από παιδιά ή ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

Πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα

Για την εκπλήρωση των ανωτέρω αναφερομένων σκοπών επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων η Εταιρεία δύναται να γνωστοποιεί ή να διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει σε θυγατρικές ή συνδεδεμένες με την Εταιρεία εταιρείες, ή σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι σε συνεργασία με αυτήν συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας για την προστασία και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών μας συστημάτων, οι διαφημιστικές εταιρείες, καθώς και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις για την εκτέλεση εταιρικών προγραμμάτων και προγραμμάτων ανταμοιβής πελατών, οι εταιρείες που διενεργούν έρευνα ικανοποίησης πελατών.

Ειδικότερα, για τους σκοπούς υλοποίησης και εκτέλεσης της εκάστοτε πώλησης μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, διαβιβάζονται τα απαραίτητα στοιχεία σας σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες έχει ανατεθεί η εκτέλεση μέρους της σύμβασης όπως οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών logistics, μεταφορών, διαχείρισης παραγγελιών, κ.λπ.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις η Εταιρεία παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρεί με απόλυτη εμπιστευτικότητα το αρχείο των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο μας ή τα φυσικά μας καταστήματα, καθώς και του ιστορικού συναλλαγών σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.synemporio.grκαι μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών που αναφέρονται ανωτέρω.

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

  • Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
  • Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
  • Για διάφορες προωθητικές/διαφημιστικές ενέργειες (marketingactivities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Το δικαίωμά σας αυτό μπορείτε να το ασκήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
  • Επίσης, θα διατηρήσουμε αποθηκευμένα τα δεδομένα του λογαριασμού που δημιουργήσατε στον ιστότοπο μας για όσο διάστημα τον τηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Εφόσον απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων πρόσβασης στην παρούσα ιστοσελίδα, ενδέχεται να διατηρήσουμε αποθηκευμένα κάποια δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Εταιρείας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
email:dpo@synpa.gr.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία διατηρεί τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα άμεσης πρόσβασης στην πληροφόρηση για θέματα των προσωπικών σας δεδομένων και επαλήθευσης του χρόνου και του τρόπου της αρχικής αποθήκευσης αυτών, καθώς και ενημέρωσης για τις εφαρμοζόμενες μεθόδους επεξεργασίας και προστασίας αυτών.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα μελέτης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή τροποποίησης των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε εγγράφως αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων από το αρχείο της Εταιρείας οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον έχουμε προβεί σε επεξεργασία αυτών μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται, ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων σας και μέχρι να γίνει επαλήθευση αυτών, (β) όταν δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό της χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν  χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς επεξεργασίας, είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε οποιαδήποτε στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε, χωρίς χρέωση, αντίγραφο της «καρτέλας πελάτη» που εμπεριέχει τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή ηλεκτρονική ή έντυπη, που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα επαληθεύσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό μπορεί να ασκηθεί για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα, μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι στις περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: dpo@synpa.gr

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία έχει λάβει μέριμνα και εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.