Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Εισαγωγή

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την εταιρία ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΣ Α.Ε.με ΑΦΜ 096002904 που εδρεύει στo 9o χλμ ΠΕΟ Θεσ/νίκης – Κιλκίς, τηλ: (+30) 2310 811066, email: info@synmarket.gr (εφεξής «Εταιρεία»), η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό,στα πλαίσια της λειτουργίας του ιστότοπου www.synmarket.gr, λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, τα οποία επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτα πρόσωπα που συνεργάζονται μ’ εμάς.

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην Εταιρία, δεν συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η Εταιρία σας ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε εγγράφως με το τμήμα προσωπικών δεδομένων στο email: dpo@synpa.gr,fax (+30) 2310755437

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας.

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η Εταιρία δεν θα μπορέσει να προβεί σε ενέργειες αν δεν έχει συλλέξει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά τα στοιχεία σας που απαιτούνται για την εκτέλεση των παραγγελιών σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν η πώληση των εμπορευμάτων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.synmarket.gr

Συγκεκριμένα:

Για να εκτελούμε τις παραγγελίες σας και να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε και μετά την πώληση τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι:

  • το όνομα και το επώνυμο (για τα φυσικά πρόσωπα) και την επωνυμία, τον ΑΦΜ, τη ΔΟΥ, τη δραστηριότητα και το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη (για τις επιχειρήσεις), ώστε να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα παραλάβει την παραγγελία.
  • την πλήρη διεύθυνση (οδός, αριθμός, Τ.Κ., πόλη) τιμολόγησης ή/και παράδοσης ώστε να μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον τόπο που θα επιλέξετε.
  • τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου (αν υπάρχει) για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με την παραγγελία σας
  • τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας για την ηλεκτρονική σας ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή/και την τηλεφωνική επικοινωνία αναφορικά με την παραγγελία σας.
  • τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα και για πρόληψη και ανίχνευση απάτης εναντίον σας αλλά και εναντίον της Εταιρίας.

Μετά από δική σας συγκατάθεση και εφόσον μας έχετε γνωστοποιήσει, είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού μέλους στην παρούσα ιστοσελίδα, είτε κατά την αγορά εμπορευμάτων από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας, είτε κατά την εγγραφή σας στα newsletter μας και την προσωποποιημένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες:

Δημιουργία λογαριασμού μέλους:

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, θα πρέπει να μας δηλώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης.

Με την εγγραφή στην ιστοσελίδα www.synmarket.gr, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας, να λαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις ή/και προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου.

Με την εγγραφή στην ιστοσελίδα www.synmarket.gr, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας, να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πιστότητας Πελατών (όταν αυτό ενεργοποιηθεί) και να απολαμβάνετε εκπτώσεις και δώρα συγκεντρώνοντας πόντους μέσω των αγορών σας.

Με τη δημιουργία λογαριασμού μέλους, σύμφωνα με τα παραπάνω, μας παρέχετε τη συγκατάθεση σας να πραγματοποιείτε τις επόμενες παραγγελίες σας χωρίς να χρειάζεται να καταχωρείτε εκ νέου τα στοιχεία σας. Θα μπορείτε να απολαμβάνετε πλέον μία βέλτιστη εμπειρία με πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας, στο ιστορικό των παραγγελιών σας και την κατάσταση («status») των εκκρεμών παραγγελιών σας, τις προτιμήσεις σας («αγαπημένα») και όλες τις ρυθμίσεις που προσφέρονται στην σελίδα «ο Λογαριασμός μου».

Έτσι θα αποκτάτε πρόσβαση σε όλα σας τα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να τα συμπληρώνετε ή να τα τροποποιείτε, κατά περίπτωση. Θα μπορείτε να καταχωρήσετε στο λογαριασμό σας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεση των παραγγελιών σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώνετε κάθε φορά που εκτελείτε νέα παραγγελία.

Επίσης θα μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία όπως το φύλο και την ημερομηνία γέννησής σας, τα οποία θα μας επιτρέψουν να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μία ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες σας και πιο προσωποποιημένη ενημέρωση

Εγγραφή στα newsletter και την αποστολή ενημερώσεων και προσφορών:

Για την εγγραφή στα newsletter της Εταιρείας και αποστολή ενημερώσεων ή/και προσφορών ή/και προωθητικών ενεργειών, θα πρέπει να μας δηλώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με την εγγραφή, για αποστολή newsletter και για τις προσωποποιημένες ενημερώσεις, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας να λαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις ή/και προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου ή instant messaging μέσω των σχετικών υπηρεσιών (π.χ. με SMS, Viber, Push Notifications κα).

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών

Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε από τον ιστότοπο μας ή/και το ηλεκτρονικό κατάστημα μας, χρησιμοποιούνται για τη συμμετοχή σας σε Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Η Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών σήμερα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας μαζί σας.

Εξατομικευμένη επικοινωνία (“profiling”)

Θέλοντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας, τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για αποστολή εξατομικευμένων ενημερώσεων, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε με τη ρητή συγκατάθεσή σας στην Εταιρεία, επιδέχονται επεξεργασίας από εμάς μόνο όταν συντρέχει νόμιμος λόγος.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

  • η εκτέλεση της πώλησης των εμπορευμάτων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.synmarket.grκαι κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, η απόδειξη υποβολής των παραγγελιών σας, η μετά την πώληση υποστήριξη, η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται η χρήση τους για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης
  • η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας, Για το λόγο αυτό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συλλέγουμε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση IP σας, τις πληροφορίες θέσης, τις συσκευές των χρηστών κοκ, ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις της ιστοσελίδας μας.
  • η συμμόρφωση με διάφορες υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς, νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο.
  • η συγκατάθεση που παρέχετε στην Εταιρεία, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, για να εγγραφείτε στα newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες, να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης πελατών, να λαμβάνετε προσωποποιημένες ενημερώσεις, κλπ.

Επιτρέπεται σε ανήλικους και παιδιά να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα μας;

Η Εταιρεία δεν διαθέτει προς πώληση τα εμπορεύματά της, μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σε παιδιά και ανήλικους κάτω των 18 ετών.

Τα παιδικά εμπορεύματα που διαθέτουμε προς πώληση, μπορούν να αγοραστούν αποκλειστικά από ενήλικες και όχι από παιδιά ή ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

Πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα

Για την εκπλήρωση των ανωτέρω αναφερομένων σκοπών επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων η Εταιρεία δύναται να γνωστοποιεί ή να διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει σε θυγατρικές ή συνδεδεμένες με την Εταιρεία εταιρείες, ή σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι σε συνεργασία με αυτήν συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας για την προστασία και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών μας συστημάτων, οι διαφημιστικές εταιρείες, καθώς και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις για την εκτέλεση εταιρικών προγραμμάτων και προγραμμάτων ανταμοιβής πελατών, οι εταιρείες που διενεργούν έρευνα ικανοποίησης πελατών.

Ειδικότερα, για τους σκοπούς υλοποίησης και εκτέλεσης της εκάστοτε πώλησης μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, διαβιβάζονται τα απαραίτητα στοιχεία σας σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες έχει ανατεθεί η εκτέλεση μέρους της σύμβασης όπως οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών logistics, μεταφορών, διαχείρισης παραγγελιών, κ.λπ.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις η Εταιρεία παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρεί με απόλυτη εμπιστευτικότητα το αρχείο των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο μας, καθώς και του ιστορικού συναλλαγών σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών που αναφέρονται ανωτέρω.

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

  • Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
  • Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
  • Για διάφορες προωθητικές/διαφημιστικές ενέργειες (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Το δικαίωμά σας αυτό μπορείτε να το ασκήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
  • Επίσης, θα διατηρήσουμε αποθηκευμένα τα δεδομένα του λογαριασμού που δημιουργήσατε στον ιστότοπο μας για όσο διάστημα τον τηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Εφόσον απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων πρόσβασης στην παρούσα ιστοσελίδα, ενδέχεται να διατηρήσουμε αποθηκευμένα κάποια δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνήστε εγγράφως με το τμήμα προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: dpo@synpa.gr, fax (+30) 2310755437

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία διατηρεί τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα άμεσης πρόσβασης στην πληροφόρηση για θέματα των προσωπικών σας δεδομένων και επαλήθευσης του χρόνου και του τρόπου της αρχικής αποθήκευσης αυτών, καθώς και ενημέρωσης για τις εφαρμοζόμενες μεθόδους επεξεργασίας και προστασίας αυτών.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα μελέτης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή τροποποίησης των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε εγγράφως αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων από το αρχείο της Εταιρείας οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον έχουμε προβεί σε επεξεργασία αυτών μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται, ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων σας και μέχρι να γίνει επαλήθευση αυτών, (β) όταν δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό της χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν  χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς επεξεργασίας, είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε οποιαδήποτε στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε, χωρίς χρέωση, αντίγραφο της «καρτέλας πελάτη» που εμπεριέχει τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή ηλεκτρονική ή έντυπη, που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα επαληθεύσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό μπορεί να ασκηθεί για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα, μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι στις περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: dpo@synpa.gr, fax (+30) 2310755437

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, fax: (+30) 210 6475628, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία έχει λάβει μέριμνα και εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

  1. Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται από έναν ιστότοπο σε έναν φυλλομετρητή (internetbrowser) κατά την πλοήγησή του χρήστη, ώστε να τον αναγνωρίσει την επόμενη φορά που θα την επισκεφτεί. Όμως ουδέποτε τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του ιστότοπου όπως π.χ.e-mail,κ.λπ.

  1. Είδη Cookies

Η Εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies των παρακάτω ειδών για να προωθήσει την καλύτερη εξυπηρέτηση των περιηγητών στον ιστότοπο, την εξατομίκευση των πληροφοριών και των προτιμήσεων του εκάστοτε φυλλομετρητή.

Απαραίτητα cookies

Τα απαραίτητα cookies, είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου μας. Σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες τους, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές κ.λπ. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies επιδόσεων

Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι περιηγητές χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον περιηγητή. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων της ιστοσελίδας μας.

Cookies λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του περιηγητή όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή καθώς και τις ρυθμίσεις που έχει εφαρμόσει, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Μη αποδοχή αυτών των cookies, μπορεί να επηρεάσει την απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί την πρόσβασή σε περιεχόμενο του.

Cookies στόχευσης/ διαφήμισης

Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στον περιηγητή και τα ενδιαφέροντά σου. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση της αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχει επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που τον προώθησαν σε εμάς.

Cookies τρίτων εταιρειών

Κατά την περιήγησή στις ιστοσελίδες μας, τρίτοι οργανισμοί και εταιρείες μπορεί να παράγουν τα δικά τους cookies για να ελέγχουν τη λειτουργία των εφαρμογών τους και να τις εξατομικεύουν.

Λόγω της φύσης των cookies, η εταιρεία δεν έχει κανέναν έλεγχο ή πρόσβαση σε αυτά τα cookies από τρίτους, και κανείς άλλος οργανισμός δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί σε αυτά. Αυτές οι τρίτες εταιρείες και οργανισμοί έχουν δικές τους Πολιτικές για Cookies και Ιδιωτικότητα.

GOOGLE ANALYTICS

Ο ιστότοπος της Εταιρείας χρησιμοποιεί το Google Analytics “Remarketing and Advertising Features”, μέσω του οποίου η Εταιρεία μας συγκεντρώνει πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές βοηθούν  την Εταιρεία μας να βελτιστοποιήσει τον ιστότοπο της βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών του. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται αποστέλλονται και αποθηκεύονται στο server που διαθέτει η Google στις ΗΠΑ. Γiα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Google παρακαλώ να επισκεφτείτε τον κατώτερω https://www.google.com/intl/en/policies/privacv/και ειδικότερα σύνδεσμοhttps://support.google.com/analvtics/answer/6004245.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την συλλογή των δεδομένων σας από το Google Analytics, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον περιηγητή σας το πρόγραμμα της Google Analytics Opt out στον κατωτέρω σύνδεσμο:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

GOOGLE ADWORDS (GOOGLE ADS)

Το GoogleAds είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαφήμισης που αναπτύχθηκε από την Google, όπου οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν για να εμφανίζουν σύντομες διαφημίσεις, προσφορές υπηρεσιών, λίστες προϊόντων, δικτύων σε χρήστες του διαδικτύου. Το σύστημα των διαφημίσεων Google βασίζεται εν μέρει στα cookies και εν μέρει στις λέξεις-κλειδιά που καθορίζονται από τους διαφημιζόμενους. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται αποστέλλονται και αποθηκεύονται στο server που διαθέτει η Google στις ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Google παρακαλώ να επισκεφτείτε τον κατώτερω https://www.google.com/intl/en/policies/privacv/και ειδικότερα σύνδεσμο https://support.google.com/adspolicy/answer/6008942

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την συλλογή των δεδομένων σας από το GoogleΑds, έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies μέσω των ρυθμίσεων cookies του φυλλομετρητή σας.

Έλεγχος και αποδοχή των cοοkies

Ο επισκέπτης με την πλοήγησή του στον ιστότοπο της εταιρείας ενημερώνεται την πρώτη φορά που εισέρχεται σε αυτόν με σχετική αναφορά στην ιστοσελίδα πως αποδέχεται και καταλαβαίνει ότι είναι απαραίτητη η χρήση των cookies για την εύρυθμη λειτουργία του.

Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να διακόψει την περιήγησή του στην ιστοσελίδα ή να απενεργοποιήσει τη χρήση των cookies στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies, επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης του browser της επιλογής σας:

Σε περίπτωση μη εγκατάστασης cookies μπορεί να υπάρξει σημαντική επίπτωση τόσο στη λειτουργικότητα του ιστότοπου, όσο και στη δυνατότητα λήψης πληροφοριών ή και υπηρεσιών από την εταιρεία μας.

Κατάλογος Cookies που χρησιμοποιούνται

Προέρχεταιαπό

Όνομα

Περιγραφή

Χρονικήδιάρκεια

GOOGLE

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE ANALYTIC

30 ημέρες

GOOGLE

GOOGLE ADS

GOOGLE ADWORDS

30 ημέρες

Πώς ψωνίζω

Το synmarket.gr φροντίζει να εξοικονομεί τον πολύτιμο χρόνο της οικογένειας σας, ο μέσος χρόνος που χρειάζεται να διαθέσουμε για αγορές στο super market είναι 2 – 3 ώρες την εβδομάδα και εξαλείφει το κόστος μετακίνησης σας για τις αγορές, καθώς βοηθά και στην μείωση των ρύπων και του κυκλοφοριακού. Ένα φορτηγό του synmarket.gr ακινητοποιεί 40-45 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε για την μετακίνησή μας στις αγορές μας.

Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείστε τις αγορές σας από το γραφείο ή από το σπίτι σας όλο το 24ωρο.

Το synmarket.gr σας παραδίδει ΔΩΡΕΑΝ την παραγγελία σας στον χώρο σας, αρκεί το ύψος της ελάχιστης συνολικής αξίας προϊόντων ανά παράδοση στον ίδιο χώρο να είναι 35€.

– Το εκπαιδευμένο προσωπικό του synmarket.grθα επιμεληθεί την παραγγελία σας, σαν να είστε εκεί.
– Η παραγγελία σας θα ελεγχθεί και θα συσκευαστεί προσεκτικά.
– Η μεταφορά πραγματοποιείται από κατάλληλα φορτηγά ψυγεία – καταψύξεις
– Η ώρα παράδοσης γίνεται από τις 11:30 – 20:00 καθημερινά και μετά από συνεννόηση.
– Ο οδηγός του synmarket.grθα παραδώσει στο χώρο της αρεσκείας σας την παραγγελία σας και θα επιληφθεί των λεπτομερειών της πληρωμής.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται ανά ημέρα

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Πολεοδομικό
Συγκρότημα 
Θεσ/νίκης
Πανόραμα
Θέρμη
Τριάδι
Περαία
 
Πολεοδομικό
Συγκρότημα 
Θεσ/νίκης
Πολεοδομικό
Συγκρότημα 
Θεσ/νίκης
Ρετζίκι
Φίλυρο
Ευκαρπία
Ωραιόκαστρο
Σίνδος
Πολεοδομικό
Συγκρότημα 
Θεσ/νίκης

Τρόποι Παραγγελίας

Παραγγελία με σύνδεση μέσω του www. synmarket.gr

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή συμπληρώνοντας στη σχετική φόρμα τα στοιχεία σας ως νέος χρήστη ή  να κάνετε σύνδεση, σαν παλιός χρήστης, με τους κωδικούς που έχετε.

Θα παραλάβετε ένα email επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας και κάνοντας κλικ στο σχετικό link, θα έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας.

Στη συνέχεια διαλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και αυτά αποθηκεύονται στο “Καλάθι” των αγορών σας.

Ολοκληρώνοντας τις επιλογές σας κάνετε κλικ στο “Ταμείο” που βρίσκεται στο κάτω μέρος του καλαθιού σας και μεταφέρεστε στη σελίδα με το σύνολο των αγορών σας. Εκεί ελέγχετε  την παραγγελία σας και στη συνέχεια επιλέγετε:

  • Ημέρα και χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θέλετε να γίνει η παράδοση.
  • Βάζετε τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού, εάν έχετε.

Στην συνέχεια πατάτε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας».

Παραγγελία χωρίς Σύνδεση

Μπορείτε να ξεκινήσετε τα ψώνια σας χωρίς να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή και να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο “Καλάθι” σας. Στη συνέχεια κάνετε κλικ στο “Ταμείο” που βρίσκεται στο κάτω μέρος του καλαθιού σας και πηγαίνετε στη σελίδα με το σύνολο των αγορών σας.

Εκεί σας ζητείται να κάνετε «Σύνδεση» ή «Εγγραφή» και επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας και στη συνέχεια επιλέγετε:

  • Ημέρα και χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θέλετε να γίνει η παράδοση.
  • Βάζετε τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού, εάν έχετε.

Στην συνέχεια πατάτε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας».

Παραγγελία με τηλεφωνική Σύνδεση

Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικώς στο 2310811066 από τις 9:00πμ-17:00μμ από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης θα λαμβάνει στο e-mail που έχει δηλώσει ενημερωτικό μήνυμα με τα στοιχεία της παραγγελίας του. Ο χρήστης οφείλει κατά την παραλαβή της παραγγελίας να ελέγξει αν είναι όλα τα είδη τα οποία έχει παραγγείλει.

Όροι αγορών

Για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το synmarket.gr πρέπει να τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις, απλές και κατανοητές:

  1. Το μέλος έχει απεριόριστο όριο σε αξία για να παραγγείλει.
  2. Ως ελάχιστη συνολική ΑΞΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ορίζεται το ποσό των 35€. Αν η παραγγελία σας δεν συμπληρώνει το παραπάνω όριο, δεν μπορεί να εκτελεσθεί
  3. Κάποια προϊόντα διατίθενται με βάση το βάρος τους και το τελικό βάρος μπορεί να παρεκκλίνει της ποσότητας που έχει παραγγελθεί κατά ένα μικρό ποσοστό, ο χρήστης αποδέχεται την απόκλιση αυτή. Ως εκ τούτου η τελική τιμή χρέωσης των προϊόντων αυτών θα είναι με βάση το τελικό βάρος τους κατά το χρόνο εκτέλεσης της παραγγελίας.
  4. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζεται το συνολικά εκτιμώμενο ποσό. Το ποσό αυτό δεν είναι τελικό και ο χρήστης το γνωρίζει αυτό και το αποδέχεται σε περίπτωση που έχει προβεί σε παραγγελία προϊόντων τα οποία κατά που ζυγίζονται και το βάρος μπορεί να ποικίλει.
  5. Οι παραγγελίες για είδη τα οποία βρίσκονται σε προσφορά θα εκτελούνται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  6. Το synmarket.gr  διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ.
  7. Όλες οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπό την προϋπόθεση ότι και το προσφερόμενο προιόν είναι διαθέσιμο και σε επαρκές απόθεμα. Το synmarket.gr μπορεί, ανάλογα με την πολιτική του, να καθορίζει το μέγιστο αριθμό τεμαχίων ανά συναλλαγή σε περιπτώσεις προσφορών.
  8. Η χρέωση θα γίνεται με βάση τις τιμές που ήταν αναρτημένες στο e-shop κατά την ημερομηνία και ώρα υποβολής της παραγγελίας.
  9. Επιστροφές κενών φιαλών δεν γίνονται δεκτές.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή γίνεται ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, με αντικαταβολή και με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, κατά την παράδοση στον οδηγό.

Εκτέλεση παραγγελίας – Παράδοση

Η παράδοση της παραγγελίας σας θα γίνει στη διεύθυνση και στο χρόνο που εσείς ορίσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας στην ώρα που επιλέξατε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε νέα ώρα παράδοσης.

Όλα τα είδη παραδίδονται σε πλαστικές σακούλες και δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής άλλου μέσου παράδοσης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας (Ν. 4496/2017 και την Οδηγία 2015/720 της Ευρωπαϊκής Ένωσης), θα υπάρχει χρέωση για τις σακούλες σύμφωνα με τις οι ισχύουσες κάθε φορά τιμές . Ο χρήστης θα ενημερώνεται για το συνολικά εκτιμώμενο κόστος για τις σακούλες πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Το κόστος αυτό θα είναι εκτιμώμενο καθώς το μέγεθος της παραγγελίας και η φύση των προιόντων θα καθορίζει κάθε φορά πόσες πλαστικές σακούλες θα χρησιμοποιηθούν για την παράδοση της παραγγελίας. Καθώς θα πρέπει να τηρηθούν και οι κανόνες ασφαλούς μεταφοράς των ειδών (π.χ. τοποθέτηση σε ξεχωριστές σακούλες τρόφιμα με απορρυπαντικά)

Σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων προβλέπεται μέγιστος δυνατός όγκος ανά είδος. Για παράδειγμα: 

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, προϊόντος, ανά είδος σε εμφιαλωμένο νερό,18 λίτρα

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, προϊόντος σε μαναβική,15 κιλά

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, προϊόντος, ανά είδος, σε μπύρες, 7,9 λίτρα

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, προϊόντος, ανά είδος, σε χυμούς, 6 λίτρα

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, ανά είδος, σε αναψυκτικά = 6 λίτρα.

-Μέγιστη ποσότητα προϊόντος, ανά είδος, σε κρασιά και σε ποτά υψηλού αλκοολικού βαθμού, 4,2 λίτρα

Μπορείτε να ορίζετε παραγγελίες μέσω του site , όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα , μία ημέρα πριν την παράδοση και μέχρι τις 16:00. Για παραγγελίες που αφορούν την Δευτέρα θα πρέπει να έχουν οριστεί μέχρι το Σάββατο στις 16:00.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες Δευτέρα με Σάββατο από τις 9:00 – 17:00, μία ημέρα πριν την παράδοση και μέχρι τις 16:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Παραγγελίες για:

– Γάλα 10lt και 5lt

– Νωπά κοτόπουλα και παρασκευάσματα κοτόπουλου

– Νωπά κρέατα και παρασκευάσματα κρέατος

Θα πρέπει να γίνονται μία μέρα τουλάχιστον πριν την παράδοση της παραγγελίας και μέχρι τις 12:00. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι το synmarket.gr  δεν κρατά αποθέματα από τα συγκεκριμένα προϊόντα προκειμένου  να είναι πάντα φρέσκα.

Ακυρώσεις – Τροποποιήσεις

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να προσθαφαιρέσετε προϊόντα στην παραγγελία σας μέχρι τις 17:00 της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας (εκτός των ως άνω κατηγοριών προϊόντων) .

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την ώρα και την ημέρα παράδοσής της θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την ορισμένη ημέρα παράδοσης στο τηλέφωνο 2310811066.

Το ωράριο επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του synmarket.gr  είναι από τις 9:00-17:00 από Δευτέρα έως και Σάββατο.