Ποίοι Είμαστε

Το synmarket.gr είναι το ψηφιακό super market, που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης (Δείτε τις περιοχές που εξυπηρετούμε εδώ: «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ»).

Bασιζόμαστε στην εμπιστοσύνη, στη συνέπεια και στην επιθυμία να βελτιώνουμε και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τα “θέλω” των πελατών μας.

Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα ψώνια σας ευκολότερα, οικονομικότερα και κυρίως εξοικονομώντας σας χρόνο, αλλά και χρήμα.

Όραμά μας είναι η ανάπτυξη δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και η δημιουργία μιας υπηρεσίας που θα σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στο χώρο σας, αλλά και το χρόνο τον οποίο θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε!!

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο με φορτηγά ψυγεία, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη κατάσταση των προϊόντων κατά την παράδοσή τους, χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας συλλέγουν και παραδίδουν τα ψώνια στην πόρτα σας, σαν να κάνετε οι ίδιοι τις αγορές σας,  την ώρα και την ημέρα που θέλετε, κάνοντας έτσι την καθημερινότητα σας πιο εύκολη και δημιουργική!

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Synmarket , γνωρίστε την μεγάλη ποικιλία από  προϊόντα που διαθέτει και εκμεταλλευτείτε τις χιλιάδες προσφορές του και ξεχάστε την ταλαιπωρία του να πηγαίνεις στο supermarket .

Synmarket .gr – Τα ψώνια σας  …..στην πόρτα σας !!!!!