Πώς ψωνίζω

Το synmarket.gr φροντίζει να εξοικονομεί τον πολύτιμο χρόνο της οικογένειας σας, ο μέσος χρόνος που χρειάζεται να διαθέσουμε για αγορές στο super market είναι 2 – 3 ώρες την εβδομάδα και εξαλείφει το κόστος μετακίνησης σας για τις αγορές, καθώς βοηθά και στην μείωση των ρύπων και του κυκλοφοριακού. Ένα φορτηγό του synmarket.gr ακινητοποιεί 40-45 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε για την μετακίνησή μας στις αγορές μας.

Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείστε τις αγορές σας από το γραφείο ή από το σπίτι σας όλο το 24ωρο.

Το synmarket.gr σας παραδίδει ΔΩΡΕΑΝ την παραγγελία σας στον χώρο σας, αρκεί το ύψος της ελάχιστης συνολικής αξίας προϊόντων ανά παράδοση στον ίδιο χώρο να είναι 35€.

– Το εκπαιδευμένο προσωπικό του synmarket.grθα επιμεληθεί την παραγγελία σας, σαν να είστε εκεί.
– Η παραγγελία σας θα ελεγχθεί και θα συσκευαστεί προσεκτικά.
– Η μεταφορά πραγματοποιείται από κατάλληλα φορτηγά ψυγεία – καταψύξεις
– Η ώρα παράδοσης γίνεται από τις 11:30 – 20:00 καθημερινά και μετά από συνεννόηση.
– Ο οδηγός του synmarket.grθα παραδώσει στο χώρο της αρεσκείας σας την παραγγελία σας και θα επιληφθεί των λεπτομερειών της πληρωμής.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται ανά ημέρα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και τις ευρύτερες περιοχές (Πανόραμα, Περαία, Θέρμη, Τριάδι, Σουρωτή, Αγία Παρασκευή, Ταγαράδες, Ν.Ρύσιο, Πλαγιάρι, Ασβεστοχώρι, Ρετζίκι, Φίλυρο, Ευκαρπία, Ωραιόκαστρο, Σίνδος) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2310811066 (καθημερινά 09:00 έως 17:00) ή με email στο info@synmarket.gr .

Τρόποι Παραγγελίας

Παραγγελία με σύνδεση μέσω του www. synmarket.gr

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή συμπληρώνοντας στη σχετική φόρμα τα στοιχεία σας ως νέος χρήστη ή  να κάνετε σύνδεση, σαν παλιός χρήστης, με τους κωδικούς που έχετε.

Θα παραλάβετε ένα email επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας και κάνοντας κλικ στο σχετικό link, θα έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας.

Στη συνέχεια διαλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και αυτά αποθηκεύονται στο “Καλάθι” των αγορών σας.

Ολοκληρώνοντας τις επιλογές σας κάνετε κλικ στο “Ταμείο” που βρίσκεται στο κάτω μέρος του καλαθιού σας και μεταφέρεστε στη σελίδα με το σύνολο των αγορών σας. Εκεί ελέγχετε  την παραγγελία σας και στη συνέχεια επιλέγετε:

 • Ημέρα και χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θέλετε να γίνει η παράδοση.
 • Βάζετε τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού, εάν έχετε.

Στην συνέχεια πατάτε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας».

 

Παραγγελία χωρίς Σύνδεση

Μπορείτε να ξεκινήσετε τα ψώνια σας χωρίς να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή και να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο “Καλάθι” σας. Στη συνέχεια κάνετε κλικ στο “Ταμείο” που βρίσκεται στο κάτω μέρος του καλαθιού σας και πηγαίνετε στη σελίδα με το σύνολο των αγορών σας.

Εκεί σας ζητείται να κάνετε «Σύνδεση» ή «Εγγραφή» και επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας και στη συνέχεια επιλέγετε:

 • Ημέρα και χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θέλετε να γίνει η παράδοση.
 • Βάζετε τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού, εάν έχετε.

Στην συνέχεια πατάτε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας».

Παραγγελία με τηλεφωνική Σύνδεση

Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικώς στο 2310811066 από τις 9:00πμ-17:00μμ από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης θα λαμβάνει στο e-mail που έχει δηλώσει ενημερωτικό μήνυμα με τα στοιχεία της παραγγελίας του. Ο χρήστης οφείλει κατά την παραλαβή της παραγγελίας να ελέγξει αν είναι όλα τα είδη τα οποία έχει παραγγείλει.

Όροι αγορών

Για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το synmarket.gr πρέπει να τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις, απλές και κατανοητές:

 1. Το μέλος έχει απεριόριστο όριο σε αξία για να παραγγείλει.
 2. Ως ελάχιστη συνολική ΑΞΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ορίζεται το ποσό των 35€. Αν η παραγγελία σας δεν συμπληρώνει το παραπάνω όριο, δεν μπορεί να εκτελεσθεί
 3. Κάποια προϊόντα διατίθενται με βάση το βάρος τους και το τελικό βάρος μπορεί να παρεκκλίνει της ποσότητας που έχει παραγγελθεί κατά ένα μικρό ποσοστό, ο χρήστης αποδέχεται την απόκλιση αυτή. Ως εκ τούτου η τελική τιμή χρέωσης των προϊόντων αυτών θα είναι με βάση το τελικό βάρος τους κατά το χρόνο εκτέλεσης της παραγγελίας.
 4. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζεται το συνολικά εκτιμώμενο ποσό. Το ποσό αυτό δεν είναι τελικό και ο χρήστης το γνωρίζει αυτό και το αποδέχεται σε περίπτωση που έχει προβεί σε παραγγελία προϊόντων τα οποία κατά που ζυγίζονται και το βάρος μπορεί να ποικίλει.
 5. Οι παραγγελίες για είδη τα οποία βρίσκονται σε προσφορά θα εκτελούνται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 6. Το synmarket.gr  διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ.
 7. Όλες οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπό την προϋπόθεση ότι και το προσφερόμενο προιόν είναι διαθέσιμο και σε επαρκές απόθεμα. Το synmarket.gr μπορεί, ανάλογα με την πολιτική του, να καθορίζει το μέγιστο αριθμό τεμαχίων ανά συναλλαγή σε περιπτώσεις προσφορών.
 8. Η χρέωση θα γίνεται με βάση τις τιμές που ήταν αναρτημένες στο e-shop κατά την ημερομηνία και ώρα υποβολής της παραγγελίας.
 9. Επιστροφές κενών φιαλών δεν γίνονται δεκτές.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή γίνεται ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, με αντικαταβολή και με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, κατά την παράδοση στον οδηγό.

Εκτέλεση παραγγελίας – Παράδοση

Η παράδοση της παραγγελίας σας θα γίνει στη διεύθυνση και στο χρόνο που εσείς ορίσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας στην ώρα που επιλέξατε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε νέα ώρα παράδοσης.

Όλα τα είδη παραδίδονται σε πλαστικές σακούλες και δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής άλλου μέσου παράδοσης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας (Ν. 4496/2017 και την Οδηγία 2015/720 της Ευρωπαϊκής Ένωσης), θα υπάρχει χρέωση για τις σακούλες σύμφωνα με τις οι ισχύουσες κάθε φορά τιμές . Ο χρήστης θα ενημερώνεται για το συνολικά εκτιμώμενο κόστος για τις σακούλες πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Το κόστος αυτό θα είναι εκτιμώμενο καθώς το μέγεθος της παραγγελίας και η φύση των προιόντων θα καθορίζει κάθε φορά πόσες πλαστικές σακούλες θα χρησιμοποιηθούν για την παράδοση της παραγγελίας. Καθώς θα πρέπει να τηρηθούν και οι κανόνες ασφαλούς μεταφοράς των ειδών (π.χ. τοποθέτηση σε ξεχωριστές σακούλες τρόφιμα με απορρυπαντικά)

Σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων προβλέπεται μέγιστος δυνατός όγκος ανά είδος. Για παράδειγμα: 

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, προϊόντος, ανά είδος σε εμφιαλωμένο νερό,18 λίτρα

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, προϊόντος σε μαναβική,15 κιλά

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, προϊόντος, ανά είδος, σε μπύρες, 7,9 λίτρα

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, προϊόντος, ανά είδος, σε χυμούς, 6 λίτρα

-Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, ανά είδος, σε αναψυκτικά = 6 λίτρα.

-Μέγιστη ποσότητα προϊόντος, ανά είδος, σε κρασιά και σε ποτά υψηλού αλκοολικού βαθμού, 4,2 λίτρα

Μπορείτε να ορίζετε παραγγελίες μέσω του site , όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα , μία ημέρα πριν την παράδοση και μέχρι τις 16:00. Για παραγγελίες που αφορούν την Δευτέρα θα πρέπει να έχουν οριστεί μέχρι το Σάββατο στις 16:00.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες Δευτέρα με Σάββατο από τις 9:00 – 17:00, μία ημέρα πριν την παράδοση και μέχρι τις 16:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Παραγγελίες για:

– Γάλα 10lt και 5lt

– Νωπά κοτόπουλα και παρασκευάσματα κοτόπουλου

– Νωπά κρέατα και παρασκευάσματα κρέατος

Θα πρέπει να γίνονται μία μέρα τουλάχιστον πριν την παράδοση της παραγγελίας και μέχρι τις 12:00. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι το synmarket.gr  δεν κρατά αποθέματα από τα συγκεκριμένα προϊόντα προκειμένου  να είναι πάντα φρέσκα.

Ακυρώσεις – Τροποποιήσεις

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να προσθαφαιρέσετε προϊόντα στην παραγγελία σας μέχρι τις 17:00 της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας (εκτός των ως άνω κατηγοριών προϊόντων) .

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την ώρα και την ημέρα παράδοσής της θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την ορισμένη ημέρα παράδοσης στο τηλέφωνο 2310811066.

Το ωράριο επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του synmarket.gr  είναι από τις 9:00-17:00 από Δευτέρα έως και Σάββατο.